szórakozás

2019.08.05. 08:49

Ládavasút tette még felejthetetlenebbé a pataki családnapot

Sokféle játékkal, önfeledt szórakozási lehetőséggel fűszerezett családi és sportnapot tartottak szombaton a községben, amit a kora délutáni esős időjárás sem zavart meg.

H. H.

Egyedi élményt jelentett ez a „vonatozás” Fotó: Hegedűs Márk

Fekete Tibor, a falu polgármestere elmondta, törekednek arra, hogy nyáron minden hónapra jusson élményt nyújtó program, ami minden korosztály igényét kielégíti, ilyen volt a pünkösdi Pampuskafesztivál, júliusban a Derék-patakba csobbanási akció, illetve most ez a családi nap.

A jelentős érdeklődést vonzó rendezvényen bejárta a falu utcáit a gumikerekű kisvonat, a gyerekek körében hatalmas népszerűségnek örvendett a labdarúgópályán az egyedi élményt nyújtó ládavasút és a mókás sportverseny.

Egyedi élményt jelentett ez a „vonatozás” Fotó: Hegedűs Márk

A délután folyamán a legkisebbeket verses-zenés műsorral szórakoztatta a nógrádi (balassagyarmati) származású előadóművész, Eszményi Viktória, valamint Poppino bohóc, míg a szabadtéri színpadon felléptek mások mellett a Dejtári Aerobik Team és a Havanna Táncstúdió tagjai, Borda Zsolt zumbaoktató pedig alaposan megmozgatott fiatalokat és idősebbeket egyaránt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában