Best of 2018

2018.12.28. 07:00

Újszülött gyermeke életét oltotta ki a pásztói nő

Az egész országot megrázta az a brutális csecsemőgyilkosság, amit egy pásztói nő követett el még januárban.

Mint arról korábban hírt adtunk, január 9-én Pásztó belterületén, lakossági bejelentés alapján egy újszülött testrészét találták meg. Az eset körülményeit emberölés bűntett gyanúja miatt, büntetőeljárás keretében, szakértők bevonásával vizsgálta a rendőrség.

A rendőrök a forrónyomon történő intézkedések eredményeként, rövid időn belül beazonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 34 éves pásztói nőt.

Később felkerestük azt a pásztói lakást, ahová a kutya bevitte a csecsemőfejet. Bár az ott élők nem tartózkodtak otthon, a helyszíni riport után megrázó részletekre derült fény.

Mint az utóbb kiderült, az asszony életképes, legalább 37 hetes terhességből származó gyermeket szült, ezt követően oltotta ki a csecsemő életét. Az előzetes igazságügyi orvosszakértői vélemény szerint a baba élve született, a fej és a nyak több részén sérülések, valamint elmozdulásos koponyacsonttörés is észlelhető volt a vizsgálat során.

Szeptemberben felreppent a hír, mely szerint a pásztói gyermekgyilkosság gyanúsítottja összeomlott a börtönben. Az asszony családjának albérletét felmondták, a gyermekeket pedig elvették édesapjuktól. A férfi szerint legkisebb gyermekük már nem is emlékszik édesanyjára, nem érdeklődik felőle.

A férfi állítása szerint a nővel alig lehet kommunikálni, teljesen összeroppant.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában