Helyi kék hírek

2016.09.16. 06:04

Forgalomkorlátozás Nógrád megyében

fenyvesi

Rally verseny miatt teljes útlezárás lesz a Vizslás, Kazár és Salgótarján, valamint Cered és Zagyvaróna közötti útszakaszokon 2016. május 18-án.

Nógrád megye. A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket, hogy 2016. szeptember 18-án - autóverseny megrendezésének biztosítása miatt - a Salgótarjáni Rendőrkapitányság illetékességi területén az alábbi forgalomkorlátozások várhatóak:

A 2302-es és a 23117-es számú út – Vizslás, Kazár és Salgótarján - közötti útszakaszon a megrendezésre kerülő autóverseny időtartamára teljes útlezárás lesz érvényben 2016. szeptember 18-án előre láthatóan 6 órától 17 óráig.

A gépjárművezetők a Mátraszele irányába tudnak kerülni.

A 2304-es számú út - Zagyvaróna és Cered - közötti útszakaszon a megrendezésre kerülő autóverseny időtartamára teljes útlezárás lesz érvényben 2016. szeptember 18-án előre láthatóan 7 órától 18 óráig.

A gépjárművezetők a 23-as számú főúton, Pétervására irányába tudnak kerülni.

A teljes útlezárás ideje alatt az erre közlekedők közül csak az érintett település felé menetrend szerint közlekedő buszokat és a megkülönböztető jelzéseiket használó gépjárműveket engedik át.

Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság/police.hu

Címkék#Cered

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában