Nool.hu podcast

2024.01.09. 15:34

Több tolvajt is fogtak a nógrádi rendőrök (podcast)

Bőven akadt teendőjük a napokban a nógrádi rendőröknek, akik több bűncselekménynél is intézkedtek. Tamás-Kovács Andreával beszélgettünk.

Nagy Orsolya

Vörös kódra hívják fel a figyelmet szűkebb hazánk rendőrei a hideg időjárás miatt. Szokásos heti összefoglalónkban Tamás-Kovács Andrea, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta, hogy mire kell ügyelni a hideg időszakban. A sajtóreferens arra is kitért, hogy állásbörzét tart az Országos Rendőr-főkapitányság január 17-én, szerdán 10 órától a Rendőrségi Igazgatási Központban ahová minden, a rendőri hivatás iránt érdeklődő pályakezdő, vagy pályaválasztás előtt álló fiatalt és álláskereső felnőttet várnak. 

Tamás-Kovács Andrea arról is tájékoztatta portálunkat, hogy a rétsági rendőrök elfogták azt a két szátoki és egy legéndi férfit, akik betöréseikkel többmilliós kárt okoztak. Egy másik eset során – szilveszter éjszaka – pedig egy 17 éves kállói lakos az óév búcsúztatása helyett lopni indult, de a rendőrök elkapták. A sajtóreferens ezen túlmenően kéri szűkebb pátriánk lakosainak is a segítségét több elkövető beazonosításában. Hallgasd meg a beszélgetést!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában