Sérülés

2024.01.11. 11:42

Életveszélyes állapotban szállították kórházba a szécsényi baleset sérültjét (fotók)

Életveszélyes sérültje is van a Szécsény és Őrhalom között történt balesetnek.

Nagy Orsolya

Két autó karambolozott Szécsény és Őrhalom között

Forrás: Nool

Fotó: V.L.

Mint arról beszámoltunk, két személyautó ütközött össze csütörtök reggel a 22-es főúton. A balesetben négy ember volt érintett, egyikük pedig beszorult a járműbe. Őt tűzoltók szabadították ki, de mentőhelikopter is a helyszínre sietett.

Feigl Enikő, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs munkatársa portálunk érdeklődésére elmondta, több mentőegységet és egy mentőhelikoptert is riasztottak a balesethez. Hozzátette: két utas könnyebb sérüléseket szenvedett, egy pedig súlyosat. Őket mentőautóval szállították kórházba. Egy ember viszont olyan súlyos és életveszélyes sérüléseket szenvedett, hogy légi úton szállították a kórházba.

Még lassan halad a forgalom

A Nógrád vármegyei rendőrség arról számolt be a Facebook-oldalán, hogy félpályán megindult a forgalom a 22-es számú főúton. Mint fogalmaztak, a forgalmat a rendőrök jelenleg félpályán váltakozva engedik, így lassú haladás lehetséges.  A rendőrök arra kérnek mindenkit, vezessenek óvatosan és körültekintően! 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában