Bilincsben

2023.11.28. 13:50

Kirabolta egy 22 éves férfi a salgótarjáni dohányboltot, már az ügyészségen az eset

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság lezárta a nyomozást az ellen a 22 éves férfi ellen, aki egy trafikot akart kirabolni.

Nool.hu

Fél órán belül elfogták a rablót

Forrás: police.hu

A police.hu-n közzétett tájékoztatás szerint a somoskőújfalui lakos május 19-én este jelent meg a salgótarjáni dohányboltnál. Bement a nyitott ajtón, és az ott dolgozó nőhöz lépett. „A kassza tartalmát kérem! Nem viccelek! Fegyver van nálam!” – szólította fel az eladót. Az alkalmazott megfélemlítése érdekében az egyik kezét a zsebébe rejtette azt imitálva, hogy tényleg fegyver van nála. A riadt nő kiszaladt a trafikból, és az utcán segítségért kiabált, miközben a tettes értékek nélkül, sietve távozott. 

A salgótarjáni rendőrök megnézték a kamerafelvételeket, és részletes adatgyűjtésbe kezdtek, amelynek eredményeként fél órán belül a belvárosban el is fogták a 22 éves fiatalembert. A ruházatátvizsgálás során, illetve a férfi menekülési útvonalán munkatársaink nem találtak fegyvert.

A rablás bűntett kísérlete miatt folytatott eljárás vizsgálati szakaszát a nyomozók befejezték, és az iratokat vádemelési javaslattal megküldték az ügyészségnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában