Baleset

2023.10.18. 13:32

Furgon és személyautó karambolozott a 21-esen, Mátraverebélynél

Balesethez riasztották a tűzoltókat szerdán kora délután a 21-es főúton található mátraverebélyi körforgalomhoz. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítaniuk az autósoknak.

Veres Edina

Szőllős Alexandra tűzoltó főhadnagy, a Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője arról tájékoztatta portálunkat, hogy két jármű ütközött össze a 21-es számú főúton a mátraverebélyi körforgalomnál, a Bátonyterenye felé vezető oldalon.

– A két járműben összesen négyen utaztak, közülük ketten beszorultak a gépkocsiba. Az esethez a bátonyterenyei hivatásos tűzoltók és az Észak Mátra Speciális Mentő és Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjai vonultak ki, ők szabadították ki a bajba jutottakat, akiket ezután átadtak a mentőszolgálat munkatársainak – fejtette ki Szőllős Alexandra, aki azt is hozzátette, hogy a lánglovagok emellett áramtalanították a járműveket is. A helyettes szóvivő emellett azt is elárulta, hogy az érintett útszakaszon félpályás útlezárásra kell számítaniuk a sofőröknek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában