Közúti baleset

2024.05.18. 17:07

Fának csapódott egy személyautó Salgótarján és Kazár között

Sipos Nina Vivien

Tamás-Kovács Andrea, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense arról tájékoztatott, hogy Salgótarján és Kazár között, a 2302-es számú útszakaszon egy gépjármű eddig tisztázatlan körülmények között letért az úttestről és egy fának csapódott szombaton délután. 

A forgalom jelenleg félpályán halad rendőri irányítás mellett. Hírportálunk információi szerint a helyszínen a mentőszolgálat munkatársai is kint vannak, akik a személyautó sérültjeit látják el. 

– A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság kéri a jármű vezetőket, hogy körültekintően és fokozott figyelemmel vezessenek az utakon – tette hozzá a sajtóreferens.

Frissítés: A Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megerősítette, hogy a helyszínen a bátonyterenyei hivatásos, illetve a HELP Önkéntes Tűzoltó és Különleges Mentőegyesület önkéntesei áramtalanították a közúti balesetben érintett személyautót. 

Az Országos Mentőszolgálat megkeresésünkre elmondta, hogy  helyszínről egy 20 év körüli nőt könnyebb sérülésekkel szállítottak kórházba.

 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában