Ütköztek

2023.01.19. 16:01

Fotókon az Ipolyszögnél történt hármas karambol

A 22-es számú főúton, Ipolyszög térségében három autó ütközött egymásba szerda délután. A rendőrség csütörtökön hozott nyilvánosságra néhány fotót a baleset helyszínéről.

Nool

Csúnyán összetört az egyik autó eleje

Forrás: police.hu

Ahogy arról korábban beszámoltunk, három autó ütközött össze a 22-es számú főúton, Ipolyszög térségében szerda délután. A balesetben egy embert a mentők azonnal kórházba szállítottak. A korábbi információk szerint egy autós a vasúti átjáró előtt nekiütközött az előtte a tilos jelzésnél megálló gépkocsinak, majd az utóbbi belement az előtte várakozó járműbe.

A rendőrség csütörtöki beszámolója szerint a tilos jelzésnél megálló járműbe belecsapódó autót egy 72 éves férfi vezette. Mint írták, a sofőr az egyenes útszakaszon későn észlelte az előtte forgalmi okból álló gépkocsit, és az intenzív fékezés ellenére hátulról nekiütközött, s ennek hatására az álló járművet nekitolta az előtte a szintén forgalmi ok miatt megálló személygépkocsinak. A balesetsorozat következtében a legelső jármű vezetője megsérült.

Törmelékek borították az aszfaltot
Törmelékek borították az aszfaltot
Forrás: police.hu
Összesen 3 jármű volt érintett a balesetben
Összesen 3 jármű volt érintett a balesetben
Forrás: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában