Lánglovagok

2022.12.17. 08:20

Drégelypalánki lakástűz: civilek kezdtek oltani, egy ember megsérült

Olvasónk szirénázásra figyelt fel szombaton reggel Balassagyarmaton. Kiderült: a tűzoltók nagy erőkkel indultak Drégelypalánk irányába.

Nool

Információink szerint egy lakóépületben csaptak fel a lángok. A tűzoltók ezekben a percekben is a helyszínen dolgoznak.

Frissítés (8:30): Oltás közben megsérült egy ember

Szeles Péter, a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság hivatalvezetője portálunk érdeklődésére elmondta, hogy az Ady Endre utcában keletkezett a tűz. 

— Egy 120 négyzetméteres ikerház egyik oldalának három helyisége teljes terjedelmében égett ma reggel. A helyszínre 11 tűzoltó 3 gépjármű vonult —közölte Szeles Péter. Hozzátette: a rétsági és balassagyarmati hivatásos tűzoltók kiérkezése után már nem volt tűz, ugyanis még az egységek kiérkezése előtt megfékezték a lángokat. Mint kiderült, egy gázpalackot is kihoztak az épületből. 

Szeles Péter arra is kitért, hogy oltás közben egy személy megsérült, akihez mentőt hívtak. A tűzoltók jelenleg az izzó és parázsló részeket oltják.

Frissítés (9:05): Ketten éltek az ingatlanban

Információink szerint a lakásban ketten éltek. Egyiküket a mentők kórházba szállították, a másik személy ideiglenesen rokonokhoz megy.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában