Meglepetés

2022.11.14. 20:03

Lángoló szerelem: romantikus üzenetet kapott a gyarmati tűzoltó

Talán nem túlzás azt állítani, hogy a világ legromantikusabb üzenetét kapta ma az a balassagyarmati tűzoltó, akinek a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságon keresztül üzent felesége.

Nool

Nem mindennapi felhívást tett közzé Facebook-oldalán a katasztrófavédelem: egy gyarmati tűzoltó feleségének üzenetét szeretnék ugyanis eljuttatni szíve választottjához. Tóth Konrád, aki a Balassagyarmati Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság B” szolgálati csoportját erősíti, munkája során megannyi meglepetéssel találkozik, de erre a mostanira még ő sem számíthatott – derült ki a bejegyzésből

Megtudtuk azt is, hogy a lánglovag és kedvese, Eszter, több mint 10 éve alkotnak egy párt, ez idő alatt pedig már gyermekük is született, sőt, másfél éve hivatalosan is összekötötték az életüket. A boldog feleség épp ennek apropóján készült szerelmének egy meglepetéssel, melyhez a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság segítségét kérte.

„Nagyon büszke vagyok rád, és köszönöm, hogy vagy nekünk!” – üzente férjének Eszter.

A katasztrófavédelem pedig mindenkit arra kért, hogy segítsen eljuttatni a boldog feleség üzenetét a fiatal lánglovaghoz. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában