Lezárt akta

2022.06.21. 07:57

Jogsi nélkül, eltiltás ellenére furikázott két férfi a nógrádi utakon

Lezárult a vizsgálati szakasz, átkerült az ügyészséghez az eltiltás hatálya alatt vezető 22 és 33 éves sofőrök ügye.

Nool

Forrás: police.hu

A 22 éves boldogi férfi április 17-én Bercelen autózott, amikor a Balassagyarmati Rendőrkapitányság járőrei ellenőrzés céljából megállították őt. Az igazoltatás során kiderült, hogy a férfinek nincs jogosítványa, sőt, a Hatvani Rendőrkapitányság július 19-ig el is tiltotta a járművezetéstől. A 33 éves nógrádmegyeri férfit május 27-én Salgótarján belterületén igazoltatták a rendőrök, róla kiderült, hogy korábban a Salgótarjáni Járásbíróság szeptember 1-ig eltiltotta őt a járművezetéstől.

A 22 éves boldogi és a 33 éves nógrádmegyeri férfit a rendőrök előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki őket a járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség elkövetése miatt – tudtuk meg a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság közleményéből. Mostanra az ilyen esetekben szükséges, rendőrség által végzett vizsgálati szakasz lezárult, az ügy iratait pedig megküldték az ügyészségnek, így mostantól ők folytatják tovább az eljárást. A rendőrök ez úton is felhívják a járművezetők figyelmét, hogy aki a járművezetéstől eltiltás hatálya alatt járművet vezet, az bűncselekményt követ el. Nem érdemes tehát kockáztatni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában