Rendőrkézen

2022.05.06. 08:13

Főként színesfémekre utazott a társasházakban fosztogató két salgótarjáni férfi

Két lakásba és egy melléképületbe is betörtek, hogy onnan különböző berendezési tárgyakat és színesfémet lovasítsanak meg.

Nool

Még a beépített kádat is kibontotta a falból az egyik férfi

Forrás: police.hu

Ismeretlen tettesek törtek be egy salgótarjáni társasház egyik ingatlanába – a történtekről április 23-án tettek bejelentést a rendőrségre. A zsaruk nyomozni kezdtek és gyorsan kiderült, hogy a bűncselekmény elkövetésével egy 43 éves és egy 23 éves salgótarjáni illető gyanúsítható megalapozottan.

Forrás: police.hu

A két férfi március 30. és április 12. között a társasház két lakásába és egy melléképületébe is betört – derült ki a police.hu közleményéből. A feltételezett elkövetők felfeszítették a lakások ajtaját, majd onnan mosogató tálcát, csaptelepet, elektromos fali vízmelegítőket, több hűtőszekrényt, illetve egyéb berendezési és fém tárgyakat loptak el, a melléképületből pedig elvitték az ott tárolt 5 köbméter fát és két ablakot is. A társasház egyik lakásában a 43 éves férfi még a beépített kádat is kibontotta a falból, sőt a színesfém díszeket és a függönykarnist is leszerelte a falról és magával vitte. A meglovasított dolgokat a tolvajok természetesen nem tartották meg, hanem azonnal eladták azokat.

Forrás: police.hu

A megkárosított lakástulajdonosoknak a lopással közel 700 ezer forintnyi kárt okozott a két férfi. A rendőrök mostanra elfogták és előállították mindkettőjüket, és többrendbeli lopás bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket.  

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában