Baleset

2022.04.17. 13:06

Kizuhant egy nő a negyedik emeletről a balassagyarmati Madách ligetben

Információink szerint – eddig ismeretlen okból – kizuhant a negyedik emeletről egy húszas éveiben járó nő szombat este a balassagyarmati Madách ligetben. Értesüléseink szerint az esetet a vele tartózkodó személy valószínűleg látta, mégsem nyújtott tőle elvárható segítséget. A helyszínen tartózkodó kollégánk értesülései szerint a drámai zuhanás előtt a környékbeliek hatalmas veszekedést hallottak, aztán a puffanást.

Nool

Borítóképünk illusztráció

Forrás: Shutterstock

Az esettel kapcsolatban megkerestük a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányságot. Király-Kollár Ramóna, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense tájékoztatott: a rendőrségre április 16-án, a kora esti órákban érkezett a bejelentés, miszerint egy balassagyarmati épület negyedik emeletéről egy nő kiesett, amelynek következtében megsérült.

A helyszínre több mentőegységet is riasztottak.

– Az eset következtében egy fiatal nő súlyos-életveszélyes sérüléseket szenvedett. Ellátását követően kórházba szállítottuk – közölte portálunkkal Anger Cintia, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs szervezője.

- A Balassagyarmati Rendőrkapitányság segítségnyújtás elmulasztása vétség gyanúja miatt folytatott eljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit – közölte Király-Kollár Ramóna.

A rendőrök a nyomozás érdekeire való tekintettel további információt csak a későbbiekben adhatnak.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában