szolgálat

2021.08.28. 08:42

Motoros rendőrök tartottak ellenőrzést Nógrád megye útjain

A Nógrád és Pest megyei motoros rendőrök tartottak közös ellenőrzést a megye közútjain.

Nool

Forrás: police.hu

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén augusztus 24-én tartottak közös ellenőrzést a motoros rendőrök, melynek célja a balesetek megelőzése volt – írja a police.hu.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság és a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai főként a 21-es és 22-es főutak vonalán, valamint Rétság, Balassagyarmat és Salgótarján város területén láttak el szolgálatot.

Fotó: police.hu

Az egyenruhások az ellenőrzések alkalmával kiemelt figyelmet fordítottak a motorosokra, a szabályok betartására, különösen az előzési szabályokra, továbbá az ittas járművezetők kiszűrésére, illetve a passzív biztonsági eszközök használatára. Az ellenőrzésben részt vevő rendőrök kirívó szabályszegést nem tapasztaltak, összesen 63 járművezetőt igazoltattak, két esetben közigazgatási bírságot, és két gépjárművezetővel szemben helyszínbírságot szabtak ki.

Fotó: police.hu

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága kéri a járművezetőket, hogy a KRESZ szabályait betartva, az elsőbbségi szabályokat kiemelten szem előtt tartva közlekedjenek!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában