rendőrkézen

2021.06.01. 16:43

Továbbra is rács mögött maradhat a salgótarjáni drogdíler

A Salgótarjáni Járási Ügyészség indítványt tett egy 37 éves férfi letartóztatásának meghosszabbítására, akinek budapesti lakásán négyféle drogot is találtak a salgótarjáni nyomozók.

Forrás: police.hu

A rendőrök 2021 áprilisában Salgótarjánban igazoltattak, majd gyanúsítottként hallgattak ki egy férfit, akinél kannabiszt és amfetamint találtak.

A nyomozás során a Salgótarjáni Rendőrkapitányság nyomozói azonosították a gyanúsított dílerét, egy Budapesten élő 37 éves férfit, akinek a lakásán többszáz gramm zöldesbarna növényi törmeléket, 140 gramm fehér színű, krémes állagú porszerű anyagot, többszáz rózsaszín tablettát és több mint 80 gramm hasisgyantát foglaltak le.

A lefoglalt anyagok részben megegyeztek az áprilisban a salgótarjáni rendőri intézkedéskor lefoglalt kábítószerrel, azokból amfetamin és MDMA típusú kábítószerek hatóanyagai mutathatók ki.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

Időközben az is kiderült, hogy a dílernek már évek óta nem volt legális jövedelme, ezért a bíróság májusban a bűnismétlés veszélyére figyelemmel elrendelte a letartóztatását.

Mivel ennek veszélye továbbra is fennáll, a Salgótarjáni Járási Ügyészség a letartóztatás három hónappal történő meghosszabbítására tett indítványt.

A kényszerintézkedés további szükségességéről a Salgótarjáni Járásbíróság nyomozási bírája dönt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában