rendőrkézen

2021.05.17. 10:24

Már az ügyészség vizsgálja a tarjáni emberkereskedő ügyét

A letartóztatásban lévő 28 éves salgótarjáni férfi ellen lezárták a nyomozás vizsgálati szakaszát a rendőrök.

Forrás: police.hu

Ahogyan arról korábban mi is beszámoltunk, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság emberkereskedelem és kényszermunka bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást B. Márk 28 éves salgótarjáni lakos ellen.

Fotó: police.hu

A police.hu tájékoztatása szerint a férfi egy nő kiszolgáltatott helyzetét használta ki és 2020. szeptember 17-től anyagi haszonszerzés céljából arra bírta rá, hogy ismeretlen férfiaknak Salgótarjánban és Hatvanban szexuális szolgáltatást nyújtson. A nyomozás adatai alapján B. Márk a prostitúciós tevékenység bevételét a nőtől elvette, és azt saját maga megélhetésére fordította.

A gyanúsított otthonában megtartott kutatáson a rendőrök a bűncselekménnyel kapcsolatba hozható tárgyi bizonyítási eszközöket, valamint a sértettől elvett bevételből vásárolt értékeket – gépjárművet, televíziót, karórákat, értékpapírokat – foglaltak le.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában