traffipax

2020.06.10. 15:18

Komoly pénzbírságra számíthat a két lebukott nógrádi gyorshajtó

Gyorshajtók Nógrád megyében Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság 2020. 06. 10., sze – 14:46 A 21-es és a 2-es számú főúton rögzítették a sebességtúllépést és a szabályszegést a rendőrök.

Forrás: NMH

Fotó: L.B.

A 21-es és a 2-es számú főúton rögzítették a sebességtúllépést és a szabályszegést a rendőrök.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály munkatársai tartottak közlekedésrendészeti ellenőrzést a napokban Nógrád megyében. A rendőrök a szabálysértéseket minden esetben civil gépjárműből, fedélzeti kamerával rögzítették. A szabálytalanságok között nem csak a gyorshajtás, hanem a kanyarodó sáv, valamint a záróvonal átlépésével való előzés is szerepel.

Egy személygépjármű vezetője 60 km/h helyett 106 km/h-val, míg egy másik jármű sofőrje 90 km/h helyett 113 km/h-val közlekedett a 21-es és a 2-es számú főúton. A két sofőrre pénzbírságot szabtak ki a rendőrök.

Az ellenőrzések célja a közlekedési balesetek megelőzése, valamint a szabálytalanul közlekedők forgalomból történő kiszűrése. Az állampolgárok a jövőben is számíthatnak hasonló akcióra a megye területén.

Forrás: police.hu

Címkék#traffipax

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában