Időjárás

2023.01.14. 07:38

Köddel és esővel indul a hétvége, kirándulóidővel mára se számoljunk

Ma ismét megnövekszik megyeszerte a felhőzet, csak kevés napsütés ígérkezik. A nap előrehaladtával egyre többfelé alakulhat ki eső, napközben 4 és 10 fok közötti értékeket mérhetünk.

Nool

Lassan oszlik majd fel a köd az egész megyében

Forrás: Pixabay

A Köpönyeg előrejelzése szerint ma reggelig többfelé, majd egyre inkább csak a Tiszántúlon várható záporeső. Napközben északnyugat felől csökken a felhőzet, kisüt a nap, de keleten egész nap borús maradhat az idő. Az északnyugati szél többfelé megélénkül, néhol meg is erősödik. 5-10 fokos enyhe idő lesz..

Gyenge hidegfronti hatás terheli szervezetünket, mely különösen megviselheti az időseket és a krónikus betegeket. Az arra érzékenyeknél fejfájás, alvászavar, fáradékonyság jelentkezhet, továbbá fizikai és szellemi teljesítő képességünk is romolhat. Ennek köszönhetően sokaknál figyelmetlenség, koncentrációs zavar jelentkezhet, ami növeli a balesetek előfordulásának kockázatát. 

Vasárnap a ködfoltok feloszlása után északnyugat felől fokozatosan megnövekszik a felhőzet, és estétől egyre többfelé várható eső, a hegyekben havas eső, hó is. Élénk lesz a déli szél. Marad az 5-10 fokos maximum.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!