Tündérszépek 2024

2024.04.20. 15:20

A sebesség nógrádi királynője a Tündérszépek versenyen is az élvonalban szeretne végezni

Lázasan folytak az előkészületek hétfőn a stúdiónkban, hogy minden tökéletes legyen a Tündérszépek fotózásra, hiszen ezúttal is valódi szépségeket kapott lencsevégre Hüvősi Csaba, a Nógrád Megyei Hírlap és a Nool.hu fotósa. Korábban Jakubovics Mónikát ismerhették meg olvasóink, most pedig bemutatjuk a belevaló Deák Milla Mannát, aki úgy gondolta, hogy ezúttal a modellkedés területén is kipróbálja magát.

Sipos Nina Vivien

Mint arról korábban már beszámoltunk: hétfőn zajlott stúdiónkban a Tündérszépek szépségversenyre jelentkezők újabb fotózása, ahol ismét gyönyörű, fiatal hölgyek mutatták meg bájos mosolyukat a kamera előtt pózolva. Jakubovics Mónikával már megismerkedhettek olvasóink, ezúttal viszont az ifjú, 18 éves Deák Milla Mannát mutatjuk be, aki még a villogó fények kereszttüzében is merte belevaló énjét adni.

A stílusát és az ízlését a fényképezőgép előtt is bátran megmutatta Milla
Fotó: Hüvösi Csaba / Forrás: Nool.hu

A salgótarjáni származású Milla 168 centiméter magas, csillagjegye a szűz. A Nógrád Vármegyei Szakképzési Centrum Táncsics Mihály Technikumában idén fog érettségizni a fiatal szépség, a jövőben pedig marketing szakon folytatná tanulmányait. Több éve tanul zongorázni, így szabadidejében szívesen ül le a hangszer elé, hogy számára kedves dallamokat játsszon és továbbfejlessze magát.

Mindene az autóversenyzés

– Azért jelentkeztem erre a megmérettetésre, mert szerettem volna kipróbálni magam egy kicsit csajosabb irányban is, nem csak az autóversenyzésben. Nagyon örülnék neki, ha valami csoda folytán továbbjutnék a válogatón és bekerülnék az országos döntőbe. Megnyugodna tőle a lelkem, mert ez egy jó visszajelzés lenne azzal kapcsolatban, hogy én is tudok nőies lenni – árulta el érdeklődésünkre Milla, aki általában kényelmes, sportos ruhákban öltözködik.

Hozzátette: korábban elgondolkodott már azon, hogy a szépségiparban helyezkedjen el és modellkedjen, de ő inkább az autóversenyzés területén, illetve marketing irányban képzeli el magát. A fotózáson kiderült, hogy nagyon távol állnak tőle a magassarkú cipők és a csinosabb ruhák hordása is, saját stílusát és ízlését pedig a fényképezőgép előtt sem félt megmutatni nekünk. Mint mondta: egyáltalán nem zavarja, ha különcnek, furcsának tartják az emberek, mert az teszi őt annyira különlegessé, hogy nem fél kilógni a sorból.

Milla szerint nagyon fontos az elszántság, az önbizalom, az őszinteség és, hogy önmagunkat adjuk mások előtt, ez pedig nem csupán a mindennapokra igaz, hanem egy olyan versenyen is lényeges odafigyelni ezekre, mint a Tündérszépek.

Még nem késő nevezni!

Saját portfólióval is lehet jelentkezni, de profi fotóssal el is készítjük első saját fotósorozatát annak, aki ezt kéri. Nógrád vármegye szépségei Heves, valamint Jász-Nagykun-Szolnok hölgyeivel versenyeznek a továbbjutásért.

Ha álmodoztál valaha is kislányként arról, hogy egyszer majd modell, netalántán szépségkirálynő szeretnél lenni, és ez a vágy még mindig erősen ég benned, akkor a Tündérszépek országos szépségversenyt neked találták ki! Jelentkezz bátran és mutasd meg mindenkinek, hogy a korona bizony téged illet! A zsűrizés a jelentkezéssel együtt indult.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!