Vallomás

2024.01.13. 16:58

Gáspár Győző: „Én gyógyszerfüggő vagyok”

Megdöbbentő őszinteséggel állt a Tv2 kamerája elé a nógrádmegyeri showman. Az 50 éves Győzike számtalan olyan történetet mesélt el, amit eddig csak kevesen tudtak róla.

Nool.hu

A showman feleségével, Beával való megismerkedését is elmesélte a Tények plusznak. Elárulta, hogy az óvodában ismerte meg, majd nyolc évig osztálytársak voltak, de nem kedvelte a lányt. Bea ugyanis gazdag családból származott, és nem szívesen volt a társaságában. Iskola után kőműves szeretett volna lenni, de a túljelentkezés miatt nem vették fel.

Sanyi papa kitalálta, hogy more, nincs hentes a családban, legyen egy hentes. Beírattak engem Balassagyarmatra, három évig ott kellett aludnom, ott kellett laknom, és őszinte vagyok, gyűlöltem. Mert én arról álmodtam Balassagyarmaton, hogy én egyszer egy nagyon híres ember leszek.

Győző azt is elárulta, hogy végzettsége miatt vér tapad a kezéhez, hiszen ölt már lovat, disznót és marhát.

A beszélgetés során azonban súlyosabb problémák is felszínre jöttek.

2010 óta én gyógyszert szedek, gyógyszerfüggő vagyok, és azóta kiderült, hogy bipoláris és borderline személyiség vagyok, pánikrohamaim vannak

– mesélte megtörten Győző. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!