Botrány

2024.02.12. 17:02

Gáspár Bea szavahihetőségét kérdőjelezik meg követői

A nógrádmegyeri celeb látványos fogyásának titkát akarta megosztani rajongóival egy terméket reklámozva, de rajongóból nagy felháborodást váltott ki a fizetett poszt.

Nool.hu

A Konyhafőnök VIP korábbi győztese „fogyásának titkát” osztotta meg a nagyközönséggel egy kétes hírű termék népszerűsítésével. Gáspár Győző párja, aki korábban gyomorműtéten esett át, úgy tűnik, nem számított arra a reakcióra, amelyet követői körében kiváltott – írja a Velvet.

Az életmódváltás az egyetlen titok! Többi mind átverés! De mindenkinek jó kísérletezést mindenféle pénzkidobáshoz!! Szerintem Bea te is tudod

 – írta egyik az egyik kommentelő.

Bea, ne légy, olyan, mint a többi celeb ezekkel a nevetséges hirdetésekkel!

– figyelmeztetett egy másik.

Miközben Bea asszony az „életmódváltás” mellett kardoskodik, követőinek reakciója viszont túlságosan is egyértelmű volt. Sokan hitelesség vonják kétségbe, mivel a korábbi műtéti beavatkozásáról egy szót sem ejt, ami nagyobb valószínűséggel állhat a látványos fogyás hátterében.

Itt az ominózus videó, döntse el mindenki maga mennyire hihető Bea mondandója.

 

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!