Depresszió

2022.05.09. 07:52

Gáspár Győző elárulta, miért akart öngyilkos lenni

A mai napig rengeteg gyógyszert szed a nógrádi showman.

Nool

Forrás: Archív fotó/NMH

Forrás: Archív fotó/NMH

Gáspár Győző nagyon régóta jár terápiára és gyógyszeres kezelést is kap, de eddig nem sikerült úrrá lennie a mentális problémáin. A Gáspár család feje azzal is tisztában van, mi váltotta ki nála a problémákat, ahogy azzal is, hogy talán élete végéig nem javul majd az állapota.

A celebek többek között erről is mesélt Ábrahám Róbertnek a vasárnap este adásba kerülő Late night latte című műsor felvételén a Pesti TV  stúdiójában, ahol arról is beszélt, hogy véleménye szerint nagyon nincs egyedül problémájával a hazai sztárok között - szemlézte a Ripost.

- Azt üzenem mindenkinek, aki a pánikbetegség tüneteit tapasztalja magán, hogy forduljon orvoshoz, ne húzza el úgy, mint én! Nekem van egy alapbetegségem, ami kezdődött a depresszióval. 2005-ben mi voltunk a legsikeresebbek, a legnagyobb sztárok, akik nézettségi rekordokat döntögettünk és eközben nem volt mellettem senki. Se egy menedzsment, se senki, aki támogatott volna. Ezt a nagy sikert pedig én nem tudtam kezelni. Ezután jött, hogy a szüleim kitagadtak, a testvérem ellökött magától. Mindez felgyülemlett bennem - mesélt mentális betegsége okairól Gáspár Győző, aki nem titkolta azt sem, hogy tavaly szeptemberben, két öngyilkossági kísérlet után a zártosztályra került, ahonnan két hónapra elvonult egy mentálhigiéniás osztályra, ahol ugyan jól érezte magát, de igazán segíteni ott sem tudtak rajta, hiszen a mai napig rengeteg gyógyszert szed. 

Azt is elmondta, hogy Magyarországon szerinte a közszereplők ötven százaléka abban szenved, amiben ő, csak nem merik elmondani.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!