Rejtély

2024.01.07. 16:58

Együtt Radics Gigi és Marics Peti? – sejtelmes fotót tett közzé az énekesnő

A közösségi oldalra feltöltött fotó után kezdődtek el a találgatások a két énekes kapcsolatáról.

Nool.hu

Mint arról augusztusban beszámoltunk: az endrefalvai származású énekesnő szakított kislánya édesapjával, Áronnal. Ebben a nehéz időszakban Giginek a Dancing with the Stars is áldásként jött az életébe, amolyan terápiaként is szolgált számára a showműsor.

De az énekléssel a Dancing befejeztével sem állt le az énekesnő. A Metropol szúrta ki, hogy Gigi most is éppen egy új projekten dolgozik. Erről a közösségi oldalán osztott meg pár képet, amin egy otthon felépített hangstúdióban dolgozik. A követők azonban valami nagyon érdekeset szúrtak ki a lapozható bejegyzés negyedik fotóján. A képet pont egy tükörrel szemben készítette a fotós, aki úgy tűnik nem más, mint Marics Peti. A kommentelők legalábbis őt vélték felfedezni a tükörben. 

Természetesen egyből beindultak a találgatások is, hogy vajon mit kereshet Radics Giginél a fiatal énekes. A legtöbben a kommentekben arra tippeltek, hogy közös számon dolgoznak a zenészek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!