Szakítás

2023.08.03. 10:09

Szakított kislánya édesapjával Radics Gigi

Radics Gigi hivatalos Facebook-oldalán osztotta meg rajongóival a hírt, hogy kislánya édesapjával, Mikus Áron szobrásszal külön váltak az útjaik.

Nool.hu

Mint azt a salgótarjáni születésű énekesnő kiemelte: mindig harcolt azért, hogy a magánélete, magánélet tudjon maradni és ez most sincs, és a jövőben sem lesz másképp. Ám, mivel történtek az életében változások, úgy érzi, arról a rajongóinak is első kézből be kell számolnia. – Úgy döntöttem a kislányom édesapjával kapcsolatban, hogy elválnak útjaink, és külön utakon folytatom tovább az életemet. Nehéz döntések ezek az életben, amiről az ember nem szívesen mesél – kezdte gondolatait Radics Gigi, hozzátéve: – A legfontosabb továbbra is a kislányunk felhőtlen boldogsága, így a nevelését ezután is közösen folytatjuk tovább. Mindkettőnk részéről az az álláspont, hogy Bella továbbra is kapja meg a végtelen szülői szeretetet, törődést és figyelmet. 

Az énekesnő azt is hangsúlyozta posztjában, hogy a jövőben is szeretné fenntartani a jó kapcsolatot Áronnal, mivel jobb apukát nem is kívánhatna Bellának, s ezért nagyon hálás is. Abban pedig szintén biztos, hogy 10 vagy 20 év múlva is így fogja ezt gondolni.

 

Többször került hullámvölgybe a kapcsolat

Az Origo.hu beszámolt arról, hogy az énekesnő és a szobrászművész 2020. márciusában vállalták fel, hogy egy párt alkotnak. A kapcsolatuk hamar komolyra fordult, két hónappal később ugyanis kiderült, babát várnak, s a kis Bella októberben meg is született. Gigi és Áron eleinte többször jelentek meg együtt rendezvényeken, posztoltak közös fotót vagy vállaltak interjút, majd időközben el is jegyezték egymást. Az esküvőre azonban nem került sor. Mint azt a hírportál megírta: a pár kapcsolata már többször került hullámvölgybe, ám eddig mindig megoldották a problémáikat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!