Táncparkett

2023.09.05. 20:30

Radics Gigi is ropja majd, elindul a Dancing with the Stars táncversenyén

Komoly ellenfelei lesznek a nógrádi származású énekesnek.

Nool.hu

A Bors számolt be arról, hogy októberben a negyedik évadával tér vissza a TV2 képernyőjére a nemzetközi sikerű táncos showműsor, a Dancing with the Stars, amelyben hírességek profi táncpartnereikkel állnak színpadra hétről hétre. A TV2 lenyűgöző produkciójában többek között tánccipőt húz Radics Gigi, Eszenyi Enikő, Krausz Gábor, T. Danny és Marics Peti is.

– A TV2 műsorkínálatában mindig kiemelt helyet foglaltak el az élő showműsorok, amelyek a nézők körében is hatalmas népszerűségnek örvendenek. A Dancing with the Stars három sikeres évad után idén szintet lép, a showműsor Katona Andor személyében új kreatív producert kapott, megújul a díszlet és azt gondolom, hogy a hírességek névsorát nézve egy igazán különleges és izgalmas negyedik évad vár ránk, egy igazi álomcsapat állt össze – mondta Pavel Stanchev, a TV2 Csoport vezérigazgatója.

A Dancing with the Stars negyedik évadában tíz híresség lép táncparkettre párjával. Nívós sajtóeseményen leplezték le magukat a versenyzők: tapsvihar keretében léptek elő páronként, élünkön Radics Gigivel. Az aranytorkú énekesnő nemrég vált el kislánya apukájától, a tánc egyfajta gyógyulás a számára. Gigi táncpartnere Baranya Dávid, show- és musical-szólótáncos, a Dancing with the Stars harmadik évadának döntőse. 

A versenyzők elkezdték a felkészülést, hogy igazán lenyűgöző produkciókkal lépjenek majd a Dancing with the Stars táncparkettjére október 14-én.

Még tavaly novemberben írtunk arról, hogy Gigi kacérkodott az indulással:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!