Költözés

2023.10.26. 16:28

A Gáspár család elhagyja a fővárost, nyugodtabb helyen szeretnének élni

Gáspár Győző és felesége még tavaly év végén döntöttek úgy, hogy otthagyják nógrádmegyeri családi házukat és felköltöznek a fővárosba, hogy közel legyenek lányaikhoz.

Nool.hu

Beának azonban pár hónappal később már hiányozni kezdett a korábbi otthon, a kert és a megszokott élet, míg férje továbbra is ragaszkodott ahhoz, hogy maradjanak Budapesten – tudta meg a story.hu.

– Úgy gondoltuk, hogy megszokjuk, azért is csak béreltünk. Hát nem ment. Sajnos nem – mondta korábban a Mokkában Bea. Győző azonban más véleményen volt: – Nekem semmi nem hiányzik. Én örülök, hogy itt vagyok. Az, hogy Beának nem tetszik… Akkor menjen egyedül haza. Én nagyon jól érzem magam Budapesten. Nem tudom, mit nyavalyog, neki semmi nem jó, neki semmi nem tetszik. Menj vissza a sok bolond közé! – mondta a nógrádi celeb.

Arról, hogy végül mivel sikerült meggyőznie a férjét, nem árult el részleteket, annyit viszont elmondott, hogy pont olyan jó Salgótarjánban, mint azelőtt: nyugodt és békés. 

Olyan helyen lakunk, ahol nem pörög annyira az élet. A falusi hétköznapokat éljük. Győző ezt annyira nem szereti, ő jönne-menne, én viszont imádom, hogy nem történik semmi – fogalmazott.

Hozzátette: gyakran meglátogatja a szüleit, de nagyon szeret sétálgatni is a faluban. Emellett az is jól esik neki, amikor a környékbeliek megjegyzik, milyen rég látták őt. A munkájára viszont inkább a pörgés a jellemző, hiszen folyamatosan forgat és főz.

– Jó megnyugodni. Volt egy nagy szünet az életemben, még mielőtt elkezdődött volna ez a tévés, forgatásokkal teli időszak. Előtte én csak a hétköznapi, szürke kisegér voltam, aki várja haza a férjét, mos, főz, takarít és kész. Meg persze neveltem a gyerekeket, aminek Győző nagyon örült. Most meg annak örül, hogy nem kérek tőle pénzt, hanem amire szükségem van, megveszem magamnak. Annak is örül, ha eljövök otthonról, mert akkor kutyázik, pihenget. De megmondom őszintén, nagyon élvezem a munkám. Amúgy is állandóan főztem, amiért most már pénzt is kapok – idézte Beát a story.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!