Celeb

2023.09.17. 16:52

Minden bizonytalan volt – fotósorozattal nosztalgiázott Gáspár Győző

Gáspár Győző fotósorozattal nosztalgiázott a Facebook-oldalán.

Nool.hu

Gáspár Győző

Forrás: Facebook/Gáspár Győző

A showman Facebook-oldalán közzétett néhány fotót, melyekből meglátása szerint visszaköszön egy művészi képvilág, egyfajta profizmus a fotósnak köszönhetően. 

– Ott a másik oldal, a saját nézőpontom, az érzések, amik bennem voltak a kép kattanásakor. Az a néhány tényező, ami egy ember életében biztonságot nyújthat, nekem mind bizonytalan volt. Egyszerre éltem meg a pozitív élményt, ugyanakkor éreztem tudat alatt félelmet, fájdalmat, vagy szorongást az akkori élethelyzetemmel kapcsolatban – írta a fényképekhez Gáspár Győző.

Hozzátette: nehéz időszak mindenki életében adódik, mely vissza-visszatérhet, ám ezek mindig másra tanítanak. 

– Sajnos a külsőségek, felszínes emberi kapcsolatok és tulajdonságok ma gyakran prioritást élveznek, főleg, ha a social media felületeket vesszük alapul. Annyi tartalom van, ami megannyi emberben olyan érzelmet vált ki, ami a hozzáállását befolyásolja önakaratán kívül is. A saját bőrömön tapasztalom és tanulom meg, hogy a látszat „néha” csal... – húzta alá posztjában az előadó.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!