Vita

2023.10.11. 09:02

Durvul a vita, az újpesti Curtis is beleállt a fradista Gáspár Győzőbe

A Ferencváros-Debrecen meccs után az újpesti Curtis is beleállt a Gáspár Győző és családja körül kialakult szurkolói botrányba. A mostanában a Voice című tehetségkutatóban szereplő rapper és a nógrádi showman felesége, Gáspár Bea a nagy nyilvánosság előtt folytatott személyeskedésektől sem mentes üzenetváltást kedden.

Nool.hu

Mint arról beszámoltunk, vasárnap az Üllői úti Groupama Arénába érkező vendégdrukkerek vulgáris, rasszista rigmusokkal sértegették a meccset a VIP-páholyból figyelő Gáspár Győzőt. Az eset olyan nagy port kavart, hogy annak kapcsán Kubatov Gábor, a Fradi elnöke is megosztotta a véleményét. „Nálunk nem számít, hogy honnan és az sem, hogy mikor érkeztél. Csakis az a fontos, hogy velünk együtt szurkolsz a Ferencvárosért” – írta a Facebook-oldalán, ahol egy Győzővel közös fotót is posztolt. 

A sokadik ezzel kapcsolatos közösségimédia-bejegyzése után a Nool.hu podcast-stúdiójából felhívtuk a nógrádi celebet, aki azt mondta, hogy a rasszista beszólásokkal nem foglalkozik, a sportnak pedig nem szabad a gyűlölködésről szólnia. A fradistáknak köszönetet mondott a támogatásért, amit tőlük kapott, és azt üzente, hogy a jövőben is kijár majd az FTC hazai meccseire. A beszélgetést itt hallgathatod meg: 

Úgy tűnik, hogy az ügy közel sem zárult le ezzel. A Facebookon és az Instagramon kezdett el üzengetni egymásnak Győző felesége, Bea asszony és az újpesti rapper – aki egykor NB I-es futballista volt, napjainkban a Voice című műsor coach-a – Curtis.  

„Tudod, Győzike, itt nem az a kérdés, hogy HONNAN vagy MIKOR. A probléma a MIÉRTTEL van! MIÉRT lettél te fradista… Egy előre kitervelt nyereségvágyból elkövetett Fradi szurkoló vagy, úgy, ahogy még sokan mások” – írta Curtis. 

Gáspár Bea nem maradt adós a válasszal: „Nem tudom, hogy Curtis milyen okból utál ennyire minket, engem nem érdekel, ha utál, de a népet ne hergelje! Tulajdonképpen semmivel sem különb, mint a férjem. Nem is értem a felháborodásának az okát. Nyugodjon le mindenki, eddig nem jártunk meccsre, ezután még többet fogunk!” A showman felesége sem riadt meg némi személyeskedéstől, és a rapper korábbi drogproblémáira utalva azt írta: „Akinek nem tetszik és nagyon fáj, olyannyira, hogy az már nagyon mély seb marad, az menjen el az ügyeletre és kötöztesse be ezt a sebet, mert még elvérzik! Jobbulást a betegeknek! Köztük Curtis barátomnak is!” 

Curtis Beának: „egy idős asszonnyal vitázni az ura miatt…” 

Curtis ismét reagált, válaszában pedig lényegében leöregezte Gáspár Beát: „Fura az egész, egy idős asszonnyal vitázni az ura miatt, de sajnos belekerget a helyzetbe. Ez inkább nem is vita lesz, hanem elmagyarázom önnek gyorsan és érthetően. Nem utállak titeket! Egyszerűen szánalmasnak tartom azt, hogy ebben a gyönyörű sportágban, amit labdarúgásnak hívunk, ilyen FIZETETT szurkolókat alkalmaznak klubok. A labdarúgás tradíció, szenvedély, PÉNZBEN NEM MÉRHETŐ!” A rapper Gáspár Bea drogra utaló megjegyzését sem hagyta szó nélkül: „Tényleg ezzel a lefutott kábszer szippantással akarsz engem bántani? A férjed több gyógyszert szed be naponta, mint fél Magyarország havonta!” 

Bár Curtis azt írta, hogy lezártnak tekinti a vitát, a showman felesége nem így gondolta. Válaszában megerősítette, hogy Győző köztudottan gyógyszerfüggő, majd hozzátette: „A sportot nem lehetne gyűlöletkeltésre használni, sem neked, sem másnak! Figyeld a postát, mert küldök neked és a párodnak egy tiszteletjegyet a FRADI VIP-be, ha tökös vagy, eljössz és együtt nézzük a meccset.” 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!