Gólyahír

2023.07.03. 20:13

Titokban valóra vált Fehér Anettka álma: 48 évesen édesanya lett az egykori műsorvezető

Hosszú évekkel ezelőtt teljesen elvonult a nyilvánosság elől Fehér Anettka. A ma 50. születésnapját ünneplő egykori műsorvezetőről ezúttal azonban egy igazi örömhír kapcsán hallhattunk viszont: kiderült, hogy újra férjhez ment, 48 éves korában pedig életet adott közös gyermeküknek.

Nool

Fehér Anettka 48 évesen adott életet kisfiának

Forrás: TV2

A július 3-án 50. születésnapját ünneplő, Nemtiből származó Fehér Anettka eredeti szakmáját tekintve orosz-történelem szakos tanár, ám sokak számára a Budapest TV legismertebb arcaként vált egykor ismertté. A korábban műsorvezetőként híressé vált Anettkát gyorsan megismerte az ország, miután rendszeresen extrém öltözetben jelent meg csevegőműsorával a képernyőkön, s talán túlzás nélkül állítható, hogy az ország egyik legmegosztóbb figurája volt a 2000-es években. Élete egyik legnagyobb álma az volt, hogy űrhajós legyen, amit végül csak részben sikerült megvalósítania.

2006-ban ment férjhez Forgács Rezsőhöz, még ebben az évben várandós lett közös gyermekükkel, de sajnos márciusban elvetélt, majd 2008. március 19-én egy újabb tragédia következett az életében, hiszen korábbi férje váratlanul elhunyt. Ezt követően Anettka teljesen elvonult a nyilvánosság elől, egy nyilatkozatot sem adott és üzletasszonyként élte napjait. Az elmúlt években többször lehetett látni őt Salgótarjánban, sőt, szerkesztőségünk munkatársai többször látták tavaly babakocsival sétálni Anettkát az egyik helyi lakótelepen.

Fehér Anettka gyermekkori álmát váltotta valóra a Space Projekttel
Fehér Anettka gyermekkori álmát váltotta valóra 2006-ban a Space Projekttel

A Blikk – amely az ötvenedik születésnapja alkalmából szerette volna felkeresni az egykori műsorvezetőt – az elmúlt napokban Anettka nyomába eredt. Salgótarjában szóra bírtak néhány korábbi szomszédot, sőt, az egyik barátnőt is, akik elárulták, hogy bár Anettka valóban több évig lakott a városban, ám év elején visszaköltözött a családjával Budapestre.

Nagyon zárkózott nő, nem sokakat engedett magához közel. Sokáig itt élt Salgótarjánban, de folyton költözött, egyik albérletből a másikba. Közben született egy kisfia, vele és a párjával éltek itt

 – mesélte a lapnak az egyik volt szomszéd, aki hozzátette azt is:

Szeretne végleg leszámolni a múltjával, ezért most is nagyon figyel arra, hogy még véletlenül se bukkanjanak a nyomára. Volt itt egy barátnője, akivel együtt hordták a kicsiket sétálni, de neki se adta meg sem a telefonszámát, sem a lakcímét, kizárólag Facebookon tartják a kapcsolatot.

Nemtiben Anettka édesanyja is nyilatkozott lányáról a bulvárlapnak:

A lányom jól van és végre boldog. Rezső halála után nehezen állt talpra, de idővel új életet kezdett, távol a nyilvánosságtól. Visszament tanítani és megismerkedett egy budapesti férfivel, akihez hozzá is ment. Néhány évre a férjével a fővárosból Salgótarjánba költöztek, mert betegeskedtem, így nem akartak egyedül hagyni. Hála istennek, meggyógyultam, ezért visszamentek Pestre, de kéthetente meglátogatnak

 – mesélte az asszony. 

Tavaly februárban Anettnek kisfia született, aki hatalmas örömöt hozott az egész család életébe. A lányom régóta vágyott egy gyermekre, és most sugárzik a boldogságtól. Édesanyaként kiteljesedett az élete, a kisfia tölti ki a napjait. A férjével nagyon szeretik egymást, és hálásak az életükért. Jelenleg is külföldön vannak, ott ünneplik hármasban Anett ötvenedik születésnapját.

– tette hozzá boldogan a nagymama. Anettka legnagyobb álma tehát 48 éves korára valóra vált, hisz újra rátalált a boldogság és édesanya lett.

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!