Hírességek

2023.07.18. 16:58

Gáspár Laci beszólt Tolvai Reninek és Kállay Saunders Andrásnak

A balassagyarmati származású énekes egy olyan bejegyzéshez írta le a véleményét, amelyben a pár szerelmi életét fejtegették.

Nool.hu

Nem ez az első eset, hogy Gáspár Laci az Instagram kommentszekciójában „garázdálkodik”. A házas énekes alig pár napja bukott le, hogy egy szőke bombázónak csapja a szelet az Instagramon, ám nem kellett sokat várni a következő húzásához. Szintén a Ripost szúrta ki, hogy az énekes ezúttal Tolvai Reninek és Kállay Saunders Andrásnak szólt be, ráadásul eléggé furcsa módon.

Nemrégiben felröppent a hír, hogy a két énekes újra egy párt alkot, és ezt a témát fejtegették egy, az Instagramon megosztott bejegyzésben. Bár eddig egyik fél sem erősítette meg a pletykákat, Gáspár Laci úgy vélte, neki is van véleménye a dologról. Írásából arra lehet következtetni, hogy szerinte nincs együtt az egykori álompár, de hogy valójában mi a mondandója, azt homály fedi.

Az eredeti posztban így szólt a szöveg: 

Egyre biztosabb, hogy a két énekes újra egymásra talált...

Erre érdekes kommentben reagált Laci: 

Dehogy, hisz a mádik oldalon... f*sz. Mindegy...

Azt, hogy pontosan mire gondolhatott az énekes, nem tudhatjuk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!