Klippremier

2023.07.11. 16:58

Bomba jó nyári slágerrel robbant be Gáspár Laci

Az elmúlt hónapokban inkább botrányairól volt híres Gáspár Laci, azonban most vadonatúj dallal rukkolt elő. A napokban robbant be a balassagyarmati származású énekes legújabb slágere, amelynek klipjét már több mint 11 ezerszer tekintettek meg.

Nool.hu

Az énekes feleségével is feltűnik a klip néhány jelenetében

Forrás: Youtube

Ahogy arról mi is beszámoltunk, az elmúlt időszak egyik legnagyobb szexbotrányához kapcsolták a balassagyarmati származású énekes nevét. S bár nyilvánosan nem vallotta be, lényegében mégis beismerte, hogy hűtlen volt feleségéhez, akivel egy közös gyermekük is született. 

Az utóbbi időben történt velem egy jó pár dolog. Jó is, rossz is, belekeveredett a nevem egy jó pár botrányba is. Most nem arról akarok beszélni, hogy mi volt igaz, mi nem volt igaz, hanem azt szeretném elmondani, hogy sosem mondtam, hogy szent vagyok, sosem mondtam, hogy hibátlan vagyok

– utalgatott a múltjára az énekes. 

De Gáspár Lacinál is beválik a negatív reklám is reklám mondás, hiszen legújabb slágeréhez tartozó klipje múlt szombaton jelent meg, azóta pedig több mint 11 ezerszer játszották le a legnagyobb videómegosztó portálon. 

Az énekes korábban Instagram-oldalán osztott meg egy fotót, amelyen a tengerpart közelében navigál egy motorcsónakot. A videóklipben erről a jelenetről több képkocka is látható, így mint már kiderült: a klip egyes jeleneteit pihenése közben vette fel Gáspár Laci. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!