Kritika

2023.07.04. 15:34

A származása miatt támadták Radics Gigit

Radics Gigit keményen bírálták az Instagrammon, de higgadtan kezelte a helyzetet és pozitívan reagált a negatív kritikákra.

Nool

Az énekesnő kislánya mellett is örömmel kommunikál rajongóival az interneten. Nemrég az Instagrammon egy kérdezz-felelekben válaszolt a követői kérdésekre - szúrta ki a Bors.

Sajnos, néhányan inkább támadták őt, de Gigi szellemesen válaszolt, javasolva, hogy ne kövessék az oldalát, és inkább találjanak más elfoglaltságot. Mások még durvább megjegyzéseket tettek, beleértve a származását is, de Gigi bölcsen reagált az észrevételekre. Rámutatott, hogy fontos elfogadni más emberek létezését és boldogulását, legyen az bármilyen nemzetiségű is.

– Tényleg ez még manapság is fontos, de komolyan? Ez valami elképesztő! Az ilyen jellegű embereknek mint te, pszichológust ajánlanék, hogy feldolgozza, hogy igenis más nemzetiségű emberek is élnek ezen a földön. Ezt el kell tudni fogadni! Ha nem fogadod el, akkor nagyon-nagyon boldogtalan leszel! – reflektált az énekesnő. 

– Hozzáteszem, hogy hálás vagyok a Jóistennek, hogy cigánylánynak születtem. Ha nem lennék hálás sem tudnék mit tenni ellene, mert ez vagyok én. Tudok vele azonosulni és boldog vagyok, hogy ilyen életem van és cigánylányként sikerült kitörnöm Endrefalváról, a kisfalunkból. De, imádok a mai napig visszajárni, jó értékkel és boldogan élnek. Az olyanok mint te, nem boldogok, de kívánom, hogy legyél boldog és fogadd el, hogy más emberek is élnek ezen a bolygón! – válaszolt az énekesnő  bizalmasan az erős megjegyzésekre. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!