Csapó

2023.04.14. 20:14

Nem titok többé: lelepleződött Gáspár Győző és Berki Mazsi kapcsolata

Nem titkolózik tovább a showman, Gáspár Győző és Berki Krisztián özvegye, Mazsi. Kiderült, szó sincs arról, amit többen tudni véltek kettejükről...

A.E.

Berki Mazsi és Gáspár Győző a Troll a konyhában című műsorban szerepelnek együtt

Forrás: VIASAT3/Montázs

Március elején járta be a sajtót a hír, hogy középső ujját mutogatva tűnt fel Győzike oldalán Berki Krisztián özvegye, Berki Mazsi. Többen elkezdtek akkor találgatni, hogy vajon valami különös barátság, vagy valami egészen más állhat-e kettejük kapcsolatának hátterében. Aztán Mazsiról kiderült, hogy egy új televíziós szereplésre készül, illetve az is, hogy a titkos projektben a nógrádmegyeri showman, Gáspár Győző is szerepet kapott. 

Itt ül Mazsi velem szemben most is! A barátságunkról nem nyilatkozom, de annyit elmondok, hogy nagyon szeretjük egymást!

nyilatkozta korábban a sajtómegkeresésekre reagálva a showman. 

Mostanra viszont lehullt a lepel kettejük kapcsolatáról, kiderült ugyanis, hogy mindketten szerepet kaptak a VIASAT3-on futó Troll a konyhában című műsorban. Ahogy azt szerdán megírtuk, a  kulináris krimiben Győzike lánya, Gáspár Evelin is a konyhapult mögé állt, s igencsak vicces jelenet kerekedett abból, amikor azt javasolta csapattársainak, hogy vasedénnyel vasalják ki az éppen sülő húst. 

A főnök én vagyok, azt meg kell jegyezni!

– jelentette ki a forgatáson Gáspár Győző, aki hozzá hűen egyáltalán nem fogta vissza magát a kamerák előtt. Hatalmas vita kerekedett az egyik jelenetben, amikor épp arról kellett dönteni, hogy melyik elkészült étel kerüljön a zsűriasztalra, de a nógrádmegyeri showman nem engedett saját akaratából. 

Később az egyik közös projektnél az Éjjel-Nappal Budapest sztárjába, Kovács Dóriba is beleállt, miután a nő jelezte neki, hogy fokozottan odafigyel Győzike munkájára, hisz gyanús volt neki a showman. A Gáspár család feje hozta a tőle megszokott formát, perceken át mondta a magáét...

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!