Főzőcske

2023.04.12. 18:38

Konyhai trollkodásba kezdett Gáspár Evelin – most épp edénnyel vasalja a húst (videó)

Ezen a héten többek mellett Gáspár Evelin főz és nyomoz a Troll a konyhában című műsorban. A híresség már az első adásban maradandó élményeket okozott csapattársainak...

A.E.

Gáspár Győző

Forrás: Insta

Gáspár Evelin is részt vesz a VIASAT3 Troll a konyhában című műsorában. A Rákóczi Feri műsorvezetésével készülő kulináris krimiben azért küzdenek a celebek a konyhapultok mögött, hogy minél többet gyűjtsenek össze a heti akár 1 millió forintos fődíjból, emellett bizonyíthatják azt is, hogy nem csupán a főzéshez, hanem egymás csőbe húzásához is értenek. A versenyzők között ugyanis minden adásban rejtőzködik egy troll, aki titokban azon munkálkodik, hogy ehetetlenné tegye a Wossala Rozina elé kerülő, elbírálandó ételeket.  

A héten tehát Gáspár Evelin is bebizonyíthatja a műsorban, hogy mit tanult a gasztronómiában igencsak jártas édesanyjától, azaz Gáspár Beától. Ami pedig már biztos, hogy az e heti műsorban bőven lesz részük a tévénézőknek vicces jelenetekben, már csak azért is, mert Evelin mellett édesapja, Gáspár Győző, valamint Berki Mazsi, Tarcsi Zoltán, azaz Jolly, az Éjjel-Nappal Budapest sztárjai: Varga Miklós Joe és Kovács Dóra is gondoskodnak majd a jó hangulatról. 

Gáspár Evelin már idejekorán maradandót alkotott, hiszen miközben Jolly és Dóri épp sajtos-kakukkfüves gombamártást készített grillezett csirkecombfilével és répás brokkolipürével, Evelin azt javasolta nekik, hogy edénnyel vasalják ki a húst...

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!