Testvérek

2023.04.22. 10:05

„Neki köszönhetem, hogy a médiába kerültem” - örökké hálás lesz fivérének Gáspár Zsolti

Korábban elválaszthatatlan testvérpárnak ismerte meg őket az ország, két évvel ezelőtt azonban többször is cikkeztünk a civakodásaikról. 2021 márciusában portálunkon is beszámoltunk arról, hogy majdnem porig égette Gáspár Győző házát az öccse Zsolti.

Nool

Forrás: Origo

A nógrádmegyeri celeb felgyújtotta a házuk mögötti nádast, veszélybe sodorva a szomszédban élő Győzike házát. A lángokat csak tűzoltók tudták megfékezni. Zsolti nem tagadta, ő gyújtotta fel testvére háza mögött a nádast, az allergiát okozó növényeket akarta elpusztítani.

A celeb akkoriban azzal magyarázta a testvérháborút, hogy bátyja derékbe akarta törni a karrierjét. Gáspár Bea az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor felvételén viszont az anyagiakra hivatkozott, szerinte a pénz volt az oka a nézeteltéréseknek.

Zsolti nemrégiben nyilatkozott az Origonak, elmondta, hogy elásták a csatabárdot és újra nagyon jó viszonyban vannak testvérével.

Elvagyunk a Győzivel, a két asszony együtt főz, együtt készülnek a hétvégékre, minden a legnagyobb rendben van. A testvérem gyógyszereket szed, a gyógyulás útjára lépett, remélem mielőbb rendbe jön. Megyünk előre. Neki köszönhetem, hogy a médiába kerültem, soha nem felejtem el, testvéri probléma nincs köztünk

– újságolta a Farm VIP műsorvezetője, hozzátette, vásárolni is együtt szoktak menni testvérével. Azt pedig soha nem fogja elfelejteni, hogy televíziós karrierjét Győzőnek köszönheti. 

Az Origo a napokban is felkereste a kisebbik Gáspárt, aki megnyugtatott mindenkit: továbbra is szent a béke közte és Gáspár Győző között.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!