Harag

2021.12.15. 15:12

Egyetlen papír miatt dúl a viszály Gáspár Győző és testvére között

Gáspár Bea Hajdú Péter műsorában azt is elárulta, miért is dúl a viszály évek óta Győzike és testvére között.

Nool

Forrás: Nógrád Megyei Hírlap

Még mindig áll a bál Gáspáréknál. Kiderült, minden hátterében a pénz áll. Gáspár Bea az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor felvételén teregette ki a családi szennyest - írja a Ripost.

„Zsolti fogja össze a családi vagyont, tőle lehet kölcsön kérni pénzt. Mi más miatt lenne a családban a viszály? Pedig nem kell a Zsolti pénze, de nekik sem a miénk. Már minden az övéké, a végrendelet megírásán is túl vagyunk. Ő a sógorom, a férjem testvére, tisztelem, becsülöm, viszont a sógornőmnek a hozzáállását abszolúte nem értem, és itt van a probléma” – utalt Bea asszony arra, hogy Zsoltit felesége befolyásolhatja. Majd hozzátette: sértettségét csak erősítette, hogy nagyobbik lányát nem hívták meg unokatestvérei születésnapjára.

„Amikor volt a keresztlányomnak, Zsolti nagyobbik lányának, Gabicának, a 24. születésnapja, aki egyébként együtt jár edzeni Evelin lányommal, unokatestvérek, szomszédok, ám nem hívta meg a bulijába. Március 27-én partit rendeztek, az én gyerekeim nem kellettek” – mesélte Bea a LifeTV pénteken adásba kerülő műsorának felvételén. Megemlítette, hogy Zsolt ikrei augusztusban töltötték a huszadik életévüket, és értetlenül áll a történtek előtt, ugyanis ide sem hívták meg idősebb gyermekét.

„Virág nagyon szereti az unokatestvéreit, szinte együtt nőttek fel, egy óvodába és iskolába jártak, jó barátságot ápolnak. Hogy esne egy anyának, ha csak az egyik lányát hívják meg, pedig mindenki ott volt. Győzőt és engem is nagyon megviselt, és óriási problémánk volt ebből családon belül, mindnyájan azért kiabáltunk Virággal, miért vett részt a bulin, főleg mert megkértem, ne menjen, mert Evelint nem hívták” – fakadt ki Bea asszony, aki azt is elárulta: a múlton túl akar lépni, de ebben sógoráék nem partnerek.

„Szeretném, ha jó kapcsolatba lennénk Zsoltiékkal. Nem értem, ők miért nem akarják. Kinek jó ez, mert nekem nem. Nem kellene falni egymást, és a nap 24 órájában együtt lenni, de egy vasárnapi ebéd beleférne” – mondta, és Hajdú Péternek elárulta: egy esélyt lát a békülésre, ha lánya férjhez megy.

„Lehet, hogy úgy ki tudnánk békülni Zsoltiékkal, ha nálunk lenne egy lagzi, és én meghajolva, hajbókolva megkérném őket, hogy jöjjenek el, hiszen ők a keresztszülők. Lehet, hogy ezt elfogadnák, és igent mondanának rá, onnantól fogva pedig elindulna valamilyen párbeszéd, ami mindenkinek jó” – jelentette ki Bea.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!