Botrány

2023.04.11. 09:58

Durva ordítozásba fulladt a Fekete Vonat rapperének szócsatája (videó)

Nyilvánosság előtt, élő Tik-Tok videóban akart békejobbot nyújtani vitapartnerének a Fekete Vonat balassagyarmati származású rappere, Beat, ám a beszélgetés másodpercek alatt heves szócsatába torkollott...

Nool

Beat végül mégsem hallgatta meg vitapartnerét

Forrás: Bors/Fekete Vonat

Ahogy arról korábban beszámoltunk, élő adásban fenyegette meg L.L. Juniort a Fekte Vonat rappere, Beat, aki azt üzente: felpofozza zenésztársát. A balassagyarmati származású rapper közösségi oldalán jelentkezett be, hogy üzenjen a botrány után. Mindez azután történt, miután kiderült, hogy kapott egy nagyobb összegű jogdíjat, amit a felesége visszatart, vagyis nem fér hozzá a pénzhez. A Bors is beszámolt róla, hogy Beat ettől annyira kiborult, hogy mindenkit elküldött melegebb éghajlatra, köztük L.L. Juniort és a feleségét is, akivel 23 évig éltek házasságban.

A videót azóta már több tízezer ember látta, és nem túlzás azt állítani, hogy mindenkit megbotránkoztatott vele a rapper. Egyfelől azért, mert nyilvánosan arról beszélt, hogy drogokat vásárolt, de becsapták a dílerei is, másfelől azért, mert olyan tiszteletlenül beszélt a gyermekei anyjáról, ahogy kultúrkörökben nem szokás – írja a Bors. Nem csoda tehát, hogy villámgyorsan készültek a TikTok-reakció videók, köztük a platform egyik hazai nagyágyújának számító Rugós Bekétől is, aki keresetlen szavakkal figurázta ki a habzó szájjal átkozódó zenészt.

Az őrjöngés után Beat néhány napra eltűnt a nyilvánosság elől, ám Rugós Beke videója annyira kiakasztotta, hogy feladta a hallgatást és nyilvánosan üzent a férfinak, hogy beszéljék meg élő adásban a problémákat. Ebből napokon át tartó oda-vissza üzengetés lett, majd végül úgy tűnt, hogy nem háború, hanem békülés lesz a két férfi között. Mindketten fogadkoztak, hogy péntek este élőben beszélnek és kulturált emberek módjára lerendezik a vitát. A "nagy összecsapásra" tömegek voltak kíváncsiak, Beat élő videójába pár perc alatt több mint háromezer ember csatlakozott be, a másik fél, Rugós Beke tábora is aktivizálódott, ott kétezren várták, hogy mi sül ki a dologból...

Rugós Beke nyitott volt rá, hogy beszéljen Beat-tel
Forrás: Bors/Facebook

Ami a körülbelül negyed órás közös élő vidózás közben történt, az minden volt, csak nem párbeszéd. Beat hadarva azzal kezdte, hogy ebben az országban ő a sztár és nem Beke, a Fekete Vonat koncerten ő állt a színpadon és nem a riválisa, így nem is érti, hogy miért gondolja Beke, hogy beleszólhat az ő dolgaiba. A szintén rapperként hírnevet szerzett Beke megszólalni sem tudott, egyfelől mert udvarias ember, aki megvárja, míg a másik befejezi a mondandóját, másfelől azért, mert Beatnek esze ágában sem volt hagyni, hogy beszéljen. Amikor elmondta a mondandóját egyszerűen fogta magát, közölte, hogy nem kíváncsi erre az egészre és csapot-papot otthagyva kilépett a saját élő videójából – foglalta össze cikkében a Bors.

Békülést váró, ám hatalmas, egyoldalú vitát kapó, s végül hoppon maradt nézők közül sokan úgy vélekedtek, hogy Beat mégsem volt kész a párbeszédre, illetve, hogy azért nem hagyta a vitapartnerét megszólalni, mert félt attól, hogy a szócsatában alul marad. Hogy a zenész valójában miért járt így el, azt talán sosem tudjuk meg... De persze megeshet az is, hogy hamarosan készül majd egy újabb élő videó, ahol Beat válogatott káromkodások közepette elmondja, hogy mit gondol. 

Beat és Beke szópárbajának egy részlete itt látható, hallható: 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!