Sztárapuka

2023.02.26. 16:25

Klónok? Gáspár Laci apa-fia fotójáért van oda az internet

Gáspár Laci a napokban osztott meg fiairól közösségi oldalán egy-egy képet. Noel és Lackó képeit mostanra több ezren kedvelték már.

Nool

Gáspár Laci

Forrás: Facebook/Gáspár Laci

A balassagyarmati származású énekes a napokban osztott meg Instagram-oldalán egy közös fotót 12 éves nagyobb fiával, Lackóval. A nagyfiú épp a héten ünnepelte 12. születésnapját, a nap egy részét pedig a fotó tanulsága szerint egy étteremben töltötte édesapjával. Az idősebb és a fiatalabb Gáspár Laci még ha akarnák sem tagadhatnák le egymást, Lackó ugyanis kiköpött apukája.

A bejegyzést mostanáig már közel 9 ezren kedvelték, emellett számos kommentelő küldött jókívánságokat az ünnepeltnek.

Gáspár Laci csütörtökön kisebb fiáról, Noelről posztolt egy cuki fotót, amint épp farsangi szettben pózol apukája kamerája előtt. A kisfiú a Dragon Ball című manga- és animesorozat főszereplőjének bőrébe bújt, s kifejezetten élethűen formázta meg Son Goku karakterét. A lájkok természetesen ennél a fotónál sem maradtak el, Laci követői láthatóan imádják a sztárapuka gyermekeiről közzétett fotóit.

Korábban beszámoltunk róla, hogy Gáspár Laci 6 éves fiával, Noellel szerepelt a TV2 Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsorában, ahol néhány családi titkot is elárultak a tévénézőknek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!