Újabb felvonás

2023.02.02. 10:51

Szabyest: „Gáspár Laci olyan, mint egy növény, sőt a növények talán jobbak”

Még mindig nem ért véget Szabyest és Gáspár Laci online szócsatája. A fiatal producer újra szájára vette a balassagyarmati származású énekest.

Nool

Forrás: Instagram/Gáspár Laci

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a kétszeres aranylemezes Szabó Szabolcs Achilles, azaz Szabyest magyar énekes, dalszerző, dalszövegíró, producer nemrégiben egy zenei műsorban ment neki Gáspár Lacinak és a magyar közízlésnek. 

Szabyest G.w.M, Zámbó Krisztián és MC Hawert illetően is éles kritikákat fogalmazott az utóbbi hetekben, most azonban visszatért egyik eredeti célpontjához, és újra kifejtette, hogy mit gondol Gáspár Laciról – szúrta ki az Origo.

„Az, amit a hazai zenei piacon képvisel, az tényleg a legalja” – mondta még G.w.M-ről, aztán rátért a másik énekesre: „Sok embernek nem szimpatikus, hogy van egy emberünk, aki 10 éve haknizik azzal, hogy ő a Gáspár Laci, és gyakorlatilag semmilyen kézzelfogható eredményt nem adott” – magyarázta.

„A Laci is kicsit olyan, mint egy növény, sőt a növények talán jobbak, mert több életjelet adnak, ha kamerázzák őket. Nincsenek felmutatható eredményei az elmúlt 13-14 évben” – tette hozzá.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!