Zenészháború

2023.01.23. 19:36

Szabyest visszaszólt Gáspár Lacinak: Varga Irént is többre tartja nála

A balassagyarmati származású énekes is beszállt a napok óta dúló zenészháborúba, ami Szabyest és a rapper, G.W.M. között robbant ki.

Nool

Forrás: Facebook/Gáspár Laci

A bomba múlthéten robbant, amikor a kétszeres aranylemezes Szabó Szabolcs Achilles, azaz Szabyest magyar énekes, dalszerző, dalszövegíró, producer egy zenei műsorban ment neki G.w.M-nek és a magyar közízlésnek. 

Ki, a G.w.M? Aki kéthetente rohadvány zenéket hoz ide... A tartalom már nem számít, hanem a mennyiség. A nagy bélyege a magyar zenei fogyasztásnak, hogy a sz*rra van igény

– fogalmazott éles kritikát a fiatal énekes.

Kulcsár Edina vőlegénye, G.w.M nem hagyta szó nélkül a támadást, 24 óráig elérhető Instagram-sztoriban reagált, amire az Origonak sikerült lecsapnia.

A rapper állítása szerint még nem is hallott Szabyestről, ám rövid kutatás után megállapította, hogy sehol nem tart a karrierjében. G.w.M sztorijában kifejtette, hogy 380 millió megtekintésnél járnak a dalai és 19 platinalemeze van. 

Ha megvan neki ennek a 20%-a, szívesen leülök vele a szakmáról beszélgetni 

- írta. A rapper sztorijában Gáspár Laci nevét is megemlítette, aki véleménye szerint ugyancsak sokat letett már az asztalra. 

Szabyest reagált is rá:

Jó, hogy Gáspár Lacit említed, tökéletes páros vagytok, egy ideális világban fellépési lehetőséget nem kellene kapnia, nemhogy zsűrizni és más életéről dönteni egy tehetségkutatóban.

A balassagyarmati énekes szintén a közösségi oldalán reflektált Szabyest véleményére. Gáspár úgy véli, hogy szakmai szempontból nem ér annyit, hogy bárki fölött ítélkezhessen – miközben neki 20 év alatt komoly eredményei voltak, amiket nem tett semmissé, hogy a Gyöngyhajú lány helyett egyszer Zöldhajú lányt énekelt.

Elég volt csak rákeresnem a nevedre, hogy 2-3 perc alatt eldöntsem, te semmiféle szakmai szempontból nem vagy azon a szinten, hogy ebben az országban bárkin ítélkezhess... Amit te tudsz, az a semmi.

– támadta Szabyestet.

A fiatal énekes újabb Instagram-sztoriban hosszan, több oldalon keresztül vágott vissza, tulajdonképpen ugyanazt állítva Gáspár Laci munkásságáról, mint amit Gáspár az övéről: Nem ér semmit.

Tekintve, hogy tizenpár év alatt talán 10 darab zenét se tákoltál össze, a többi, aktuálisan fennmaradó hírnevet, médiak*rva módjára, műsorokban való haknizgatás alapozta meg, így egy ilyen »kirakat-sikeres« ember ne degradáljon maga alá se engem, se Fekete Pákót, sőt még Varga Irént se – aki mellesleg a maga körülményeihez képest zeneileg már többet tett oda, mint te az utóbbi 10 évben

 – kezdte, majd azzal folytatta, hogy több mint egy évtizede értékelhetetlennek tarja Gáspár munkásságát, aki ma már csak a nevével és a lamborghiniével tud haknizni és feltűnősködni.

Mutogatod a pénzt és a luxuscuccokat, és bohóckodsz vele videóban, ahogy megszégyeníti a dalod... 2023-ra már csak ennyi maradt Gáspár Laciból. Mi mindvégig a szakmáról és a zenészekről beszéltünk, ne érezd érintve magad 

– zárta mondandóját Szabyest.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!