Celebvilág

2023.01.05. 11:35

Élő adásban jelentették be, hogy Szorcsik Viki készülhet a bíróságra +videó

Mischinger Péter ügyvédje beindította a jogi gépezetet.

Nool

Mischinger Péter a rádióban számolt be a fejleményekről

Forrás: Ripost

A Bors számolt be arról, hogy elfogyott Mischinger Péter türelme, így végül már nem várja, hogy Szorcsik Viki bocsánatot kérjen tőle, amiért nagy nyilvánosság előtt erőszakos viselkedéssel vádolta meg őt. 

Mischinger Péter szerdán a Dikh Rádió Süss fel nap! című műsorának vendége volt, ahol bejelentette, hogy ügyvédje minden iratot beadott a bíróságra. 

- Jelenleg ott tartunk, hogy az ügyvédem beadta az iratokat, erről megkaptam a hivatalos papírokat, vagyis elindult a rágalmazási ügy. Én annak örültem volna, ha Viki belátja, hogy miért probléma az, amit rólam állított, de nem így lett. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy éppen itt, a Dikh Rádióban kaptunk mindketten lehetőséget arra, hogy nyilvánosság előtt beszéljünk, de én úgy döntöttem, hogy nem adok neki teret arra, hogy kiforgassa a szávaimat, ő pedig külön-külön nem vállalta a beszélgetést, vagyis visszamondta - mondta Mischinger a Borsnak, aki szerint a színésznő most sértve érzi magát, ezért nem hajlandó kimondani az igazat. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!