Hazatérés

2022.06.14. 17:50

Négy hét után hazatért Ázsiából a Gáspár házaspár, rájuk sem lehet ismerni

A nógrádmegyeri házaspár több mint egy hónapot töltött Jordániában.

Nool

Forrás: TV2

Mint arról korábban portálunk is beszámolt a TV2 idén újra műsorára tűzi az Ázsia Expressz-t, amelyben Gáspár Győzőnek, és feleségének is szoríthatunk majd. A házaspár több mint négy hete intett búcsút Magyarországnak, de jordániai kalandjuk után már alig várták, hogy hazaérjenek ugyanis testileg és lelkileg is kimerültek. 

A Bors beszámolója szerint sokakat meglepett, amikor kiderült: igent mondott a TV2 kérésére Gáspár Győző és Bea: szerepelnek az Ázsia Expressz új évadában. A celebpár ugyanis arról híres, hogy szereti a kényelmes életet. 

A műsor miatt - amire Bea nehezen mondott igent - azonban ki kellett lépniük a komfortzónájukból. Vadidegen országban, nyelvtudás nélkül kellett feltalálniuk magukat, néha ismeretlenekhez kellett bekopogniuk szállásért. Hogy kiállták-e a próbát, hányszor vesztek össze a kőkemény megpróbáltatás során, egyelőre nem tudni. Azt viszont igen, hogy most tértek haza a jordániai túráról, több mint négy hét után. Alig várták, hogy végre saját otthonukban legyenek, saját ágyukban hajtsák álomra fejüket. De ami otthon várta őket, az nem igazán az volt, amire számítottak: házi kedvencük ugyanis nem ismerte meg őket - írja a Bors.

- Nagyon hosszú időnek tűnik ez a több mint egy hónap, de nagyon sok közös élményt, tapasztalást szereztünk! Nagyon jó volt, persze voltak rossz pillanataink, óráink, napjaink, de ettől lesz igazán szép emlék az  Ázsia Expressz - írta Instagram oldalán a háziasszony. 

Nem csoda, hogy a Lui kutya sem ismerte meg őket. Bea asszony ugyanis újabb fotót osztott meg közösségi oldalán, ahol egy indulás előtti és egy érkezés utáni képet is posztolt. A fotókon jól látszik, hogy a házaspár jó néhány kilótól megszabadult a forgatáson.

„Az első képen minden OK, a másodikon viszont... ” - írta Bea a fotóhoz. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!