Rendkívüli engedélyt kapott

2022.06.02. 20:21

Ázsiából köszöntötte születésnapján az édesapját Gáspár Győző

Gáspár Győző édesapja a napokban ünnepelte 69. születésnapját, amelynek alkalmából fia különleges engedély révén tudta őt felköszönteni.

Nool

Forrás: Archív fotó/NMH

Május 7-én utazott el Ázsiába Gáspár Győző és felesége, Gáspár Bea, hogy részt vegyenek a TV2 kalandshow-jának, az Ázsia Expressnek a forgatásán. A sztárpárról azóta nem érkezett hír, egyelőre csak remélni lehet, hogy még javában tart a játék számukra. A valóságshow-hoz hozzátartozik, hogy a játékosoknál nem lehet mobiltelefon sem, így Győzike a műsor producerének rendkívüli engedélyével tudta csak felköszönteni a 69. születésnapját ünneplő édesapját.

Instagram-oldalán közzétett bejegyzéséhez az alábbiakat írta a showman:

Kedves Édesapám! Boldog 69. Születésnapot kívánok neked! Sajnos nem ünnepelhetünk együtt, de ha hazaérünk találkozunk, Isten éltessen sokáig!

A képeken jól látszik, hogy az idősebb Gáspár Győzőt csak Zsolti köszöntötte egyelőre, de az ünneplést később minden bizonnyal bepótolja majd a család.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!