Drágám, add az életed!

2022.05.14. 13:35

Tányértörésre került sor Gáspáréknál: apait-anyait beladtak

Elsőként esett ki a TV2 Drágám, add az életed! című műsorának idei szezonnyitó adásából Gáspár Győző és felesége, Bea. A házaspár nagyot küzdött az utolsó feladatban.

Nool

Forrás: TV2

Többször beszámoltunk a nógrádmegyeri sztárpár Drágám, add az életed című nagysikerű vetélkedőműsorában való szerepléséről. Az öt napon átívelő műsorban jócskán volt részük a nézőknek nevetésben Gáspár Győző és Gáspár Bea jóvoltából. A házaspár Bódi Csabival és feleségével, Ginával, valamint Visváder Tamással és Palácsik Lillával, illetve Kerényi Miklóssal és párjával, Aisával versenyzett.

A hétfőtől péntekig tartó műsor óriási hangulatban telt, a legviccesebb pillanatokban nem túlzás azt mondani, hogy hatalmas szerep jutott a Nógrád megyéből származó párosnak.

 A pénteki, utolsó játéknapon sorban estek ki a legkevesebb pontot elért versenyzők, elsőként pedig Győzike és Bea búcsúztak a műsortól. Kiesésük előtt azonban nem hazudtolták meg önmagukat, apait-anyait beleadtak utolsó feladatukba, ahol egy étkezőasztalt kellett volna berendezniük. Sajnos a feladatmegoldás nem a terveik szerint végződött... 

A házaspár Bódi Csabival és feleségével szemben maradt alul, az e heti győztes pedig Visváder Tamás és Palácsik Lilla lett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!