Vetélkedő

2022.04.27. 19:22

Bódi Csabival is összecsap a szerelméért Gáspár Győző

A nógrádmegyeri sztárpár a szereleméért fog küzdeni a TV2 nagysikerű vetélkedőműsorában.

Nool

Forrás: Facebook | Gáspár Győző

Mint arról korábban már beszámoltunk, Gáspár Győző és Gáspár Bea együtt térnek vissza a tévéképernyőre a TV2 nagysikerű vetélkedőműsorában. A Drágám, add az életed! című műsorban május 9-én debütál a nógrádmegyeri sztárpár, ahol a döntőbe jutásért és a mesés álomutazásért olyan hazai sztárpárokkal veszik fel a versenyt, mint Bódi Csabi és felesége, Gina, Visváder Tamás és Palácsik Lilla, valamint Kerényi Miklós és párja, Aisa - árulta el közösségi oldalán Gáspár Bea. 

A vetélkedő új szériáját Köllő Babett és Tilla fogja vezetni, amelyben a sztárpárok négy héten át mérik össze erejüket és tudásukat, hogy az ötödik hét döntőseinek legjobb duója végül bezsebelje a győztesnek járó elismerést és a csábító főnyereményt. Ezúttal azonban nem csupán a férfiak jutnak szerephez, hiszen a női és a férfi napok váltják majd egymást, így a hölgyek is bizonyíthatják rátermettségüket, emellett megújult játékok és egy sokkal színesebb díszlet is várja majd a nézőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!