Ázsia Expressz

2022.05.15. 12:24

Ördög Nórit Nógrád megyei koszorúslánynak nézték Ázsiában

Megkezdődtek a TV2 nagysikerű műsorának, az Ázsia Expressznek a forgatásai, a gyönyörű műsorvezetőnő, Ördög Nóra pedig időről időre megoszt közösségi oldalán néhány rövid videót a forgatási napokról. Szombati videójában Nógrád megyét is megemlítette.

Nool

Forrás: Instagram/Ördög Nóra

Ahogy arról korábban beszámoltunk, idén újra műsorra tűzi a TV2 a korábbi években nagy népszerűségnek örvendő reality műsorát, az Ázsia Expresszt. Az utazós műsor epizódjait Jordániában, Törökországban, Grúziában és Üzbegisztánban rögzítik. A nem mindennapi kalandon, amelyen hét másik ismert páros mellett a Nógrád megyei Gáspár Győző és Gáspár Bea is részt vesz, komoly kihívásokat és akadályokat letudva ér majd célba valaki a négy országon átívelő verseny végén. 

Ördög Nóra harmadik alkalommal vállalta a produkció műsorvezetői posztját, és ahogy az előző évadok során, úgy idén is úgy döntött, hogy rendszeresen megoszt majd néhány rövid videót a követőivel Ázsiából, amelyet a forgatási szünetekben rögzít. Jelenleg az első állomáson, a meseszép Jordániában vannak a műsor készítői és szereplői. 

Nóri szombati, legutóbbi videójában Nógrád megyéről is említést tett: mint kiderült, a gyönyörű műsorvezetőnőt Nógrád megyei koszorúslánynak nézték Ázsiában. A videó az alábbiakban visszanézhető:

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!