Dráma

2022.01.21. 14:21

Adu Laci rosszul lett az Exatlonban, mentő vitte el

Dráma az Exatlon Hungary All Star pályáján – azonnal le kellett állítani a küzdelmet. Mindenki kétségbeesett, amikor rosszul lett a Nógrád megyei versenyző, Adu László.

Nool

Forrás: TV2

Ahogyan arról korábbi cikkünkben beszámoltunk, visszatért az Exatlon Hungary felturbózott évadába a 2020-as évad második helyezettje, a drégelypalánki Adu László. A műsorba való megérkezését követő interjúban Laci elárulta, komoly döbbenetet látott a többiek arcán mikor megjelent. Laci azt is elmondta, hogy nagyon izgatott volt, amikor újra az az Exatlon pályájára léphetett és már alig várja, hogy újra bizonyíthasson. Úgy gondolja, ezt a játékot az fogja tudni megnyerni, aki minden egyes percét élvezi.

Adu Laci ledöbbent, mikor rájött, hogy miket tett a második évadban, így amikor a műsorvezető arról faggatta, hogy milyen célkitűzésekkel tért vissza a játékba, többek között azt is kiemelte, hogy ezúttal sokkal kevésbé szeretne a viták részese lenni. Úgy érzi tanult korábbi szerepléséből, épp ezért most igyekszik úgy játszani, hogy ne szívja őt be teljesen a játék.

A játék során drámai helyzet alakult ki. Adu Laci ugyanis megszédült futama során, emiatt azonnal le kellett állítani a küzdelmet. Miután kijött a pálya első részét képező medencéből, váratlanul megállt, eleinte pedig senki sem tudta, hogy mi történhetett vele. Társai azonnal a segítségére siettek, majd orvosi stáb vette őt kezelésbe. Később kiderült, súlyos szédülési roham jött rá.

Később a Kihívók összegyűltek, hogy átbeszéljék a történteket, és megpróbálták kitalálni, hogy vajon mi okozhatta Adu rosszullétét a pályán. Több ötletük is volt arra, hogy mi állhatott a szédülés hátterében. Laci úgy gondolta, hogy vagy a víz csapta úgy arcon, hogy megszédült, vagy esetleg az lehetett a fő probléma, hogy több mint két éve nem sportolt semmit és hirtelen akarta felvenni ugyanazt a tempót amiben társai benne vannak, szervezete pedig talán nem tudta ezt tolerálni. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!