exatlon hungary

2020.06.01. 22:02

Feszültséggel teli Exatlon-döntőben maradt alul Adu

Hosszú küzdelem után a második helyen végzett Adu László Dániel az Exatlon Hungary nógrádi játékosa.

K. T.

Forrás: tv2.hu

Hétfőn az Exatlon Hungary férfi döntőjéhez érkeztünk, amelybe mindkét fiú a Kihívók közül került ki. Adu László Dániel és Böjte Dávid mérkőztek meg a 15 millió forintért. Két szettet kellett nyerni, és mindegyikben öt pontot kellett hozni, vagyis optimális esetben tíz nyert futam kellett a dicsőséghez. Adu már a verseny elején megrántotta bokáját, ami eléggé hátráltatta. Az első – Adu által választott – pályán Dave nyert 5-1-es arányban.

Adun a feszültség nagyon kijött a második szettben, előbb Bogin idegeskedett, aztán Alexet teremtette le, hogy miért Dave-nek szurkol. A szobafestő fiú nem adta fel, küzdött a végsőkig, azonban ez is kevésnek bizonyult, mert a második szettet, és így az Exatlon Hungary-t is Dave nyerte meg.

Adu a kezdetek óta a Kihívók csapatának tagja volt, és mindig is a győzelem lebegett a szeme előtt, végül a második helyre ért fel. Az ezüstérmes nem csalódott, örül, hogy Dave volt az ellenfele az utolsó csatában és úgy érzi megérdemelten győzött.

– Az első dolog az lesz amikor haza megyek, hogy a gyermekemet és a páromat szét fogom csókolgatni, a második pedig, hogy munka után nézek – mondta az Exatlon ezüstérmese.

A mindent eldöntő futamok előtt Adu elmondta, hogy nem gondolta volna, hogy idáig eljut a versenyben és próbálja félretenni, hogy mi forog kockán. Meg szeretné mutatni a nézőknek, hogy mindegy, hogy honnan érkezel, ha küzdesz, elérheted a kitűzött célokat, épp ezért soha nem szabad feladni.

 

Adu sok mindenben megváltozott a Dominikán töltött 109 nap alatt.

A versenyző már nem ítél csak a külső alapján, azt pedig nagyon megbánta, ahogy Dave-el korábban viselkedett.

Pénteken a lányok küzdöttek meg egymással a pirosaktól dr. Busa Gabriella, a kékektől Pap Dorci. A verseny Gabi győzelmével ért véget.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában