békére lelt

2021.11.07. 20:00

Hátrahagyta a fővárost és Nógrád megyében kezdett új életet az ismert színésznő

Egy idő után az ember megelégeli a város zaját és csak nyugalomra vágyik. Nem volt ezzel másképp a Barátok Közt egykori színésznője, Nagy Alexandra sem, aki feladta a mozgalmas, fővárosi életét és Nógrád megyében telepedett le, ahol a béke és a nyugalom mellett álmai otthonát is megtalálta.

Kakuk Klaudia

Forrás: Nagy Alexandra Instagram

A színésznőnek teljesen megváltozott az élete mióta vidékre költözött három kutyusával. Amikor eldöntötte, hogy hátrahagyja a budapesti életét, tudta, hogy egy olyan helyen szeretné folytatni, ahol a természet csendje és nyugalom veszi körül, egy olyan hely, ahol igazán kikapcsolódhat. Így talált rá, több hónapos keresgélés után, álmai otthonára egy Nógrád megyei, mindössze 160 lelket számláló faluban.

– Minél több időt töltök itt, annál jobban megszeretem ezt a vidéket, imádom a falut körül lebegő nyugalmat és békét. A környékbeliek nagyon kedvesek és segítőkészek, rengeteg tanáccsal ellátnak. Mintha egy mesebeli világba csöppentem volna – számolt be a Nool.hu-nak a színésznő, aki nem bánta meg, hogy vidékre költözött, ugyanis az élet már sokszor visszaigazolta.

A színésznő már a környéket is elkezdte felfedezni
Fotó: Nagy Alexandra Instagram

– Amikor több napot kellett eltöltenem Budapesten, akkor éreztem, hogy mennyire hiányzik az otthonom és mennyire hazahúz a szívem. Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy itt megtaláltam azt, amit keresek és valóra válthattam az álmaim – mondta a színésznő, majd hozzátette, hogy bár hosszútávra tervez, bármikor visszatérhet régi életmódjához.

– Most ez a szakasz van az életemben. Egy idő után az ember egy kis nyugalomra vágyik, messze a mindennapok feszültségétől. Itt igazán érzem magamon a nyugalmat. Olyan dolgok, amik miatt szorongtam, sikerült elengednem és a feszült helyzeteket is sokkal jobban kezelem – fejtette ki Alex, aki abszolút városi lánynak vallja magát, de a falusi élet sem áll tőle messze.

– Gyermekkoromban nagyon sokat voltam a keresztmamámnál, aki egy tipikus faluban élt, ahol egy kocsma, egy posta és egy ABC volt. Több nyarat is itt töltöttem, még tehenet fejni is megtanultam – mesélte a portálunknak.

Alex már a környéket is elkezdte felfedezni. Sok időt tölt a szabad levegőn, eljár sétálni, kirándulni. Mint elmondta, teljesen elrabolta a nógrádi táj szépsége és hangulata, ami hihetetlen hatással tud lenni az emberre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!